Marokkaans lamsvlees met abrikozen

Marokkaans lamsvlees met abrikozen

Marokkaans lamsvlees met abrikozen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr lamslapjes
peper
paprikapoeder
40 gr boter
350 gr uien
¼ tl saffraanpoeder
200 gr amandelen
½ l bouillon
350 gr uien
350 gr abrikozen

Bereiden

Kruid 500 gr lamslapjes met peper en paprikapoeder en bak ze in 40 gr boter bruin. Snipper 350 gr uien en voeg ze, met ¼ tl saffraanpoeder en 200 gr amandelen toe. Voeg ½ l bouillon toe en stoof het 30 minuten. Neem vlees en amandelen uit de pan en roer er 350 gr abrikozen in parten bij. Stoof de saus 20 min., breng hem op smaak, leg het vlees terug en warm het snel door.
Tip: Lekker met couscous. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus